مستندات کرونا الگو و تجربه گران‌بها برای آیندگان است

دکتر محمدحسین پورغریب: همه باید بدانند برای مدیریت کرونا چه زحماتی کشیده و چه خون‌دل‌هایی خورده شده است

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه با تأکید بر اینکه مستندات مدیریت کووید 19 در دانشگاه باید با جزییات ثبت و ضبط بشود گفت: مهم‌ترین کار مستندسازی درس‌آموزی برای آینده است که اگر دوباره بحرانی ایجاد شد بدانیم چطور مدیریت و از افراد بهینه استفاده کنیم.

دکتر  پور غریب، عصرشنبه 10 خرداد 99 در پایان گفت‌وگوی خود با مستندسازان پیشرفت مدیریت کووید 19 در استودیو شفآ دانشگاه گفت: توصیه‌ای که همیشه به ما می‌کنند اینکه کتاب‌های تاریخ را مطالعه کنید، به‌طور مثال در دوران قاجار، مشروطیت و ... چه مشکلاتی بوده و چگونه سپری‌شده که از آن درس و الگو برای آینده بگیریم. مهم‌ترین کار مستندسازی درس‌آموزی برای آینده است که اگر دوباره بحرانی ایجاد شد بدانیم چطور مدیریت و از افراد بهینه استفاده کنیم.
وی افزود: ممکن است در سال‌های آتی یادمان برود در بحران کرونا چه‌کارهایی کرده‌ایم وقتی کاری انجام می‌شود باید بیان و گفته شود که بقیه افراد بدانند چه زحماتی کشیده شده و چه خون‌دل‌هایی خورده شده است که کرونا در دانشگاه علوم پزشکی تهران با این کیفیت مدیریت‌شده است و اگر با این رویکرد به سمت جلو حرکت کنیم و برای آن‌وقت بگذاریم و سرمایه‌گذاری کنیم جای دوری نمی‌رود.
وی درباره سؤالاتی که در این مستند از مصاحبه‌شوندگان پرسیده می‌شود، گفت: سؤالات خوب و خیلی فراتر از انتظارات من بود. این حجم از سؤالات را انتظار نداشتم چراکه از حیطه‌های مختلف پرسیده می‌شد و در آن سؤالات چالشی، تحلیلی و خبری هم گنجانده بودید. سؤالات با رویکرد کمی و هم کیفی بود و این ارزشمند است، همیشه می‌گویند کاری که می‌خواهید انجام دهید تبلیغی باشد نه با مفهوم تبلیغ کردن بلکه آموزشی باشد به نظرم این می‌تواند کمک کند به‌طور مثال وقتی مصاحبه معاون توسعه را می‌بینیم کلی می‌توان از آن یاد گرفت چراکه سؤالات مطرح‌شده کیفی هستند و این نکته مثبتی است. سؤالات خوب بود البته خیلی هم نباید مصاحبه‌شونده خسته شود ولی افرادی که از میانه راه از ما جدا شدن را هم باید وارد مصاحبه‌ها و از تجربیات آن‌ها هم استفاده کنیم چراکه همه زحمت‌کشیده‌اند و تنوعی از افراد هم در مصاحبه‌ها دیده شود و مصاحبه فقط برای مدیران و مسئولان نباشد.

دکتر پورغریب در پاسخ به اینکه در بحث کرونا چه سؤالی برای شما مهم بود و به آن جواب دادید؛ ادامه داد: اگر بخواهم احساسی بگویم تلخ‌ترین و شیرین‌ترین خاطره از کرونا برای من جالب و تأثیرگذار بود.
معاون دانشجویی با اشاره به حضور خود در استودیوی شفآ گفت: به نظرم فضای استودیو باید حرفه‌ای‌تر و دکور آن جذاب تر و در حد و اندازه های بزرگی دانشگاه در عرصه ملی و بین المللی باشد.
توضیح اینکه روابط عمومی دانشگاه از یک ماه پیش به مستندسازی اقدامات انجام‌شده در مدیریت کووید 19 در دانشگاه اقدام کرده است.
 
 
 
الهام علی
تهیه کننده:

الهام علی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *